Brak produktów
Książka zawiera 100 przepisów dla diabetyków oraz przedmowę z najważniejszymi zaleceniami żywieniowymi dla osób chorych na cukrzycę, zgodnymi z najnowszymi wytycznymi Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego; tabelę wybranych produktów o niskim, średnim i wysokim IG; tabelę zawartości WW w wybranych produktach; talerz całodziennej diety diabetyka z objaśnieniami. Każdy przepis zawiera wyliczoną wartość kaloryczną i odżywczą oraz wymienniki węglowodanowe i białkowo-tłuszczowe. W publikacji zamieszczono kilkadziesiąt zdjęć potraw i produktów.
Autor | Aleksandra Cichocka |
ISBN | 9788366866072 |
Rok wydania | Rok wydania: 2021 |
Wydawnictwo | MEDYK |
Ilość stron | 192 |
Cena detaliczna netto | 43.81 |
Cena detaliczna brutto | 46.00 |
Format | 250x176 mm |