Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Drób. Sposoby przyrządzania Zobacz większe

Drób. Sposoby przyrządzania

Autor:  Elżbieta Kiewnarska
Wydawca: Graf-ika



Kliknij i napisz własną opinię >>

14,62 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.

AutorElżbieta Kiewnarska
ISBN9788382440263
Rok wydaniaRok wydania: 2021, oprawa: broszurowa
WydawnictwoGraf-ika
Oprawabroszurowa
Ilość stron40
Cena detaliczna netto17.14
Cena detaliczna brutto18.00
Format240x165 mm

Napisz recenzję

Drób. Sposoby przyrządzania

Drób. Sposoby przyrządzania