Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022 Zobacz większe

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Autor:  Egon Binder
Wydawca: Multico



Kliknij i napisz własną opinię >>

19,03 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb

AutorEgon Binder
ISBN9788377636152
Rok wydaniaRok wydania: 2022, oprawa: broszurowa
WydawnictwoMultico
Oprawabroszurowa
Ilość stron120
Cena detaliczna netto28.48
Cena detaliczna brutto29.90
Format190x130 mm

Napisz recenzję

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022