Brak produktów
Kulinarna podróż po świecie dla diabetyków i nie tylko!
W poradniku znajdziesz blisko 150 przepisów zaczerpniętych z najważniejszych kuchni europejskich, a także z kuchni chińskiej, japońskiej i żydowskiej. Wszystkie receptury zostały tak skomponowane, aby dzięki niskiej zawartości węglowodanów były odpowiednie dla diabetyków. Z tą książką z łatwością przyszykujesz zarówno proste, codzienne dania, jak i bardziej wyszukane, którymi można mile zaskoczyć gości. W tym apetycznym tyglu każdy znajdzie coś dla siebie. Kremowa zupa musztardowa, tapenada, bouillabaisse, yakitori z kurczaka kto powiedział, że kuchnia diabetyków jest nudna i pełna wyrzeczeń? Do każdego dania wyliczono: - indeks glikemiczny, - wymienniki węglowodanowe, - wymienniki białkowo-tłuszczowe - liczbę kalorii. Oto niezwykle smakowity sposób oswajania cukrzycy!
Autor | Dorota Drozd |
ISBN | 9788381516808 |
Rok wydania | Rok wydania: 2022, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | RM |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 160 |
Cena detaliczna netto | 38.09 |
Cena detaliczna brutto | 39.99 |
Format | 235x165 mm |