Brak produktów
Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania!
Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy.
Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych?
Nie ma dnia, by Marta Mieloszyk-Pawelec, ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania w gabinecie. Odpowiada na nie wraz z dr Olgą Mizerą, dietetyczką.
Dwie specjalistki, a przy tym dziewczyny, które cieszą się życiem. I kochają jeść.
Z książki dowiesz się:
jak wprowadzić w życie zasady mikroodżywiania,
co to jest chronobiologia,
gdzie szukać dobrych kwasów tłuszczowych,
co jest najlepszym źródłem błonnika,
jakie produkty zawierają wysokiej jakości białko.
Czas, by twój organizm zaczął działać w pełni swoich możliwości!
Naucz się zestawiać posiłki i jeść produkty zawierające wszystkie składniki odżywcze.
Pomogą ci w tym proste, sezonowe przepisy i jadłospisy na każdy dzień.
Zobacz, jak zdrowe może być jedzenie. I jak pyszne może być to, co zdrowe.
Autor | Marta Mieloszyk-Pawelec, Olga Mizera |
ISBN | 9788381039666 |
Rok wydania | Rok wydania: 2022, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Pascal |
Data premiery | 2022-10-12 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 304 |
Cena detaliczna netto | 57.05 |
Cena detaliczna brutto | 59.90 |
Format | 208x144 mm |