Brak produktów
Kolejna książka Roberta Winckiewicza tym razem poświęcona jest przechowywaniu żywności w słoikach i puszkach. Opisane zostały sposoby konserwowania nie tylko mięsa, ale także warzyw i owoców. Zamieszczone informacje ułatwią przygotowanie wielu dań, pasztetów, past, marynat i kiszonek zamkniętych w puszkach lub słojach. Czytelnik znajdzie tu przepisy m.in. na gulasz angielski, mielonkę turystyczną, paprykarz, pasztet myśliwski czy kiszone grzyby leśne.
Autor | Robert Winckiewicz |
ISBN | 9788382627688 |
Rok wydania | Rok wydania: 2022, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Olesiejuk Sp. z o.o. |
Data premiery | 2022-10-26 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 306 |
Cena detaliczna netto | 114.29 |
Cena detaliczna brutto | 120.00 |
Format | 250x190 mm |