Brak produktów
Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim!
Czy wiesz, że można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu oraz doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najpiękniejszym zapachem świata - zapachem świeżo upieczonego chleba?
Po prostu łączysz składniki, odstawiasz do wyrośnięcia, formujesz i hyc do pieca. I co najważniejsze - ta technika opracowana przez norweską gwiazdę kulinarną nadaje się do wszystkich rodzajów wypieków: od pulchnych bułeczek cynamonowych, po pizzę z chrupiącą skórką i wspaniały świeży chleb.
Znajdziesz tu ponad 100 sprawdzonych przepisów, na widok których dosłownie cieknie ślinka.
W tym patenty na drugie życie czerstwego pieczywa i kilka pomysłów na ulubione smarowidła do chleba. A wszystko przepełnione kwintesencją norweskości, czyli pomysłami, jak nie utrudniać sobie życia, aby było przyjemne i smaczne.
ie.
Autor | Ina Janine Johnsen, Marta Hopfer-Gilles |
ISBN | 9788380328778 |
Rok wydania | Rok wydania: 2023, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Wielka Litera |
Data premiery | 2023-03-08 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 280 |
Cena detaliczna netto | 76.18 |
Cena detaliczna brutto | 79.99 |
Format | 239x190 mm |