Brak produktów
Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika? Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa. Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.
Autor | Siegfried Brenneis |
ISBN | 978-83-271-2676-4 |
Rok wydania | Rok wydania: 2023, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Publicat |
Data premiery | 2023-04-26 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 160 |
Cena detaliczna netto | 47.52 |
Cena detaliczna brutto | 49.90 |
Format | 223x170 mm |