Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:

Telefoniczna obsługa klienta będzie czynna od poniedziałku 30 grudnia. Pamiętaj o rosnącym, wyprzedażowym rabacie w koszyku. Piąty produkt za 1 zł :-)

Kultura bezpieczeństwa żywności w.3 Zobacz większe

Kultura bezpieczeństwa żywności w.3

Autor:  Małgorzata Z. Wiśniewska
Wydawca: CeDeWu



Kliknij i napisz własną opinię >>

51,19 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Najnowsze wydanie pierwszej w Polsce monografii zgłębiającej temat kultury bezpieczeństwa żywności, wzbogacone o liczne uzupełnienia dotyczące wpływu zagrożenia związanego z pandemią COVID-19 oraz zmianami klimatu. Dodatkowo uwzględnione zostały zaistniałe zmiany w prawie w dokumentach normatywnych.
Książka jest przeznaczonego dla wszystkich zainteresowanych promowaniem i wdrażaniem metod, postaw oraz wartości niezbędnych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności.
Wśród zaprezentowanych zagadnień:
- postawy definicyjne i założenia ogólnej istoty bezpieczeństwa oraz bezpieczeństwa żywności
- zjawisko food crime (przestępstwa wymierzone w żywność i łańcuch żywnościowy)
- problematyka klimatu i kultury bezpieczeństwa żywności, w tym próba ujęcia zjawiska kultury sprawiedliwego traktowania (just culture) oraz sygnalizowania w dobrej wierze (whistleblowing)
- czynniki oraz uwarunkowania sprzyjające tworzeniu kultury bezpieczeństwa żywności
- narzędzia pozwalające określić, zmierzyć i ocenić dojrzałość poziomu kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji oraz wskazać na obszary wymagające doskonalenia
- najnowsza literatura krajowa i zagraniczna dotycząca opisywanych kwestii.

AutorMałgorzata Z. Wiśniewska
ISBN9788381025287
Rok wydaniaRok wydania: 2021
WydawnictwoCeDeWu
Data premiery2021-09-14
Klasa16+
Ilość stron216
Cena detaliczna netto57.14
Cena detaliczna brutto60.00
Format235x165x2 mm

Napisz recenzję

Kultura bezpieczeństwa żywności w.3

Kultura bezpieczeństwa żywności w.3